Millaisia tyyppejä vaaditaan tiimiin, joka pystyy muuttamaan asioita? Entä mistä johtaja tietää, ketkä ovat tärkeimpiä ihmisiä muutokselle? Onko Stockmannin Lauri Ratialla itsellään violetti Stockan kassi?

Helsingin kaupungin digitalisaatiojohtaja Mikko Rusaman vieraana Maailman toimivimman podcastin toisessa jaksossa on ihmemieheksikin kutsuttu Stockmannin hallituksen puheenjohtaja Lauri Ratia. Jaksossa pohditaan, millainen tiimi pystyy muutokseen, ja kuinka sen saa tehdä.

Millaisia tarinoitaHelsingistä kannattaa kertoa?

Jaksossa kuullaan myös Helsinki Marketingin toimitusjohtaja Laura Aaltoa. Hän kertoo, kuinka hän oppi tiimeineen ymmärtämään, millaisia tarinoita Helsingistä kannattaa kertoa.

Helsinki haluaa olla maailman toimivin ja parhaiten digitalisaatiota hyödyntävä kaupunki. Miten tämä oikein tapahtuu? Ajatuksia ja näkemyksiä aiheeseen tarjotaan Helsingin kaupungin omassa podcast-sarjassa, joka haluaa luonnollisesti olla podcastien sarjassa maailman toimivin.

Noin kahden viikon välein ilmestyy uusi jakso sarjassa, jossa Helsingin digitalisaatiojohtaja Mikko Rusama keskustelee digitalisaatiosta kymmenen mielenkiintoisen vieraan kanssa. Lisäksi podcastissa kuullaan kahdeksan Helsingin kaupungin oman digitalisaation muutossankarin tarinat. Ensimmäisessä jaksossa keskustelemassa oli pormestari Jan Vapaavuori. Kaksi ensimmäistä jaksoa on nyt kuultavissa Spotifyssä.

Voit tilata podcastin itsellesi sinulle sopivalla tavalla tästä linkistä.

Jaksot:

Lauri Ratia: Miten rakennetaan muutokseen kykenevä tiimi? 

Jan Vapaavuori: Miksi digitaalisuus pakottaa kaupungin muuttumaan? 

Kolahtiko vai ei? Anna podcastista risuja ja ruusuja osoitteeseen maailmantoimivinpodcast@hel.fi.