Teema

Oikeat palvelut oikeaan aikaan

Huomisen Helsinki palvelee jokaista juuri hänelle sopivalla tavalla, tarpeiden, elämäntilanteen ja kiinnostuksen mukaan, kätevästi, kellon ympäri ja monissa kanavissa. 

Ne, joille teknologian käyttö on vierasta, saavat kaupungilta palvelua puhelimitse tai kasvokkain. 

Ratkaisu pyritään löytämään saman tien, eikä asiakasta enää pallotella monella luukulla. 

Huomisen Helsinki osaa ennakoida tarpeita ja tarjota palveluja henkilökohtaisemmin juuri oikeaan aikaan ilman, että kaupunkilaisten täytyy etsiä niitä itse. Enää helsinkiläisen ei tarvitse täyttää lukemattomia lomakkeita, eikä antaa samoja tietoja aina uudelleen ja uudelleen. 


ESIMERKKI: Kaupunki ehdottaa pienille koululaisille sopivaa esiopetuspaikkaa, eikä vanhempien tarvitse enää hakea sitä erikseen.


ESIMERKKI: Kaupunki tunnistaa terveystietojen perusteella riskiryhmiin kuuluvia, kutsuu heitä tarkastuksiin ja auttaa heitä ottamaan vastuuta terveydestään. 


ESIMERKKI: Kaupungin tiloja ja muita resursseja on entistä helpompi varata omaan käyttöön. 

Ota yhteyttä

Kokonaisuuteen kuuluu:

Tila tai työpiste Helsingistä? – Tekeminen alkaa Varaamosta

Varaamo on verkkopalvelu, josta varaat esimerkiksi työ-, peli-, soitto-, esitys- tai kokoustilan nopeasti, helposti ja usein maksutta.

Lue lisää

Esikoulupaikka yhdellä tekstarilla

Esikoulupaikkaa tarjotaan niin, ettei vanhempien tarvitsee täyttää yhtään lomaketta. Aloite tulee kaupungilta tekstiviestin muodossa. Helpoimmillaan paikan saa lähettämällä yhden tekstiviestin hyväksymisen merkiksi.

Lue lisää