Projekti

Tila tai työpiste Helsingistä? – Tekeminen alkaa Varaamosta

  • Valmistelu
  • Kokeilu
  • Käytössä

MIKÄ? Varaamo on verkkopalvelu, josta voit varata kaupungin tiloja ja laitteita omaan käyttöösi. Varaa vaikka näyttämö, musiikkistudio, liikuntasali, 3D-printteri, elokuvateatteri tai ihan vain ilmainen työpiste.

KENELLE? Kaikille, jotka tekevät Helsingissä. Etenkin niille, jotka järjestävät tapahtuman, pitävät kokouksen, tekevät töitä, liikkuvat ja pelaavat, luovat musiikkia tai askartelevat esineiden parissa.

MITÄ ILOA? Varaamo yhdistää sinut ja kaupungin tilan, joka jäisi muuten yksinäiseksi. Kaupungin tiloja käyttämällä voit myös säästää kuluissa. Tekeminen alkaa Varaamosta.

KOSKA KÄYTÖSSÄ? Varaamo on nyt kokeilussa. Mukana on tiloja etenkin kirjastoissa, nuorisotaloissa ja päiväkodeissa. Varattavien tilojen määrää lisätään vähitellen.

MISSÄ? Osoitteessa varaamo.hel.fi – kokeile tästä!

Esikoulupaikka yhdellä tekstarilla

Eskaripaikkaa tarjotaan niin, ettei vanhempien tarvitsee täyttää yhtään lomaketta. Aloite tulee kaupungilta tekstiviestin muodossa. Helpoimmillaan paikan saa lähettämällä yhden tekstiviestin hyväksymisen merkiksi.

Lue lisää

Lähipalvelu haussa? - Löydät sen Palvelukartalta

Helsingin palvelukartalta löydät kaikki kaupungin palvelupisteet. Siis esimerkiksi lähimmän päiväkodin, kulttuuritalon tai liikuntasalin.

Lue lisää

Helsingin digineuvonta auttaa ja opastaa kaikissa tilanteissa

Ilmaista neuvontaa digiasioissa saa kirjastoissa, asukastaloissa, vanhusten palvelukeskuksissa ja nuorisotaloissa.

Lue lisää

Taidetta kaikille: jokainen lapsi saa kulttuurikummin

Jokainen helsinkiläislapsi saa kulttuurikummin ja mahdollisuuden tutustua kulttuuriin.

Lue lisää

Laituri- ja talvisäilytyspaikat veneille kotisohvalta

Venepaikat-palvelusta voit hakea kaupungin vuokraamia laituripaikkoja ja talvisäilytyspaikkoja veneellesi sähköisesti. Palvelun kautta hoituvat myös venepaikan vaihtohakemukset.

Lue lisää

Helsingin saunat, saaret ja vuokraveneet löytyvät Ahti-palvelusta

Ahti-palvelu tuo yhteen merellisen pääkaupunkiseudun kiinnostavimmat palvelut ja kohteet. Palveluun kootaan Helsingin saaret, rannat, kahvilat, venehuoltamot, vuokraveneet, suppilaudat ja ihanat saunat.

Lue lisää

Kysy neuvolasta 24/7

NeRo-neuvolarobotti on chatbot, joka vastaa pienen lapsen hoidossa mietityttäviin kysymyksiin kaikkina vuorokauden aikoina.

Lue lisää

Terveysasemien chatbot auttaa ympäri vuorokauden

Terveysasemien chatbot antaa terveyteen ja sairauksiin liittyviä neuvoja kätevästi ja nopeasti ilman jonottamista.

Lue lisää